QR Code

Support

Amanat Anda

Lihat senarai amanat yang telah dititipkan buat Kontinjen Malaysia.

Mazalan

LAWAN SAMPAI MENANG!!! LAWAN SAMPAI MENANG!!! LAWAN SAMPAI MENANG!!! EMAS DEMI MALAYSIA!!! TANAH TUMPAH DARAHKU!!! DEMI MALAYSIA BOLEH!!!

Jaun Bundong

semoga menbawa pulang pingat emas buat malaysia yg tercinta.

Mazalan

LAWAN SAMPAI MENANG EMAS!!!!! DEMI MALAYSIA!!!!! TANAH TUMPAH DARAHKU!!!!! LAWAN SAMPAI MENANG EMAS!!!!! DEMI MALAYSIA!!!!! TANAH TUMPAH DARAHKU!!!!! LAWAN SAMPAI MENANG EMAS!!!!! DEMI MALAYSIA!!!!! TANAH TUMPAH DARAHKU!!!!!

Nursyafiqah Izzati

Semoga kejayaan milik Malaysia..Terus berjuangπŸ’•πŸ’• Terima Kasih kerana membawa Negara ke Olimpik.. Kalian tetap terbaik dan terhebat di hati kami.. Kami sentiasa menyokong anda..Kuatkan semangat dan sentiasa bangkit walau rintangan mendatang.. Rakyat Malaysia sentiasa menyokong anda… ❀️‍πŸ”₯❀️‍πŸ”₯πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ

Bellina Umairah binti Mohd Khairi

Kami rakyat Malaysia akan sentiasa berada bersama anda semua dalam apa jua keadaan sekalipun. Percaya pada diri anda! Menang atau kalah itu tidak penting. Lakukan yang terbaik pada temasya kali ini! Kami rakyat Malaysia berharap agar anda semua takkan berputus asa walau apa jua pun keputusan perlawanan anda. Percayalah, kami rakyat Malaysia amat berbangga dengan anda semua, atlet-atlet Malaysia! Anda semua sangat hebat!!!!

Mohd Fairuz bin Zainal

Teruskan berjuang wirawan wirawati atlet Malaysia. Serlahkan kecemerlangan anda demi Malaysia yang tercinta. #Demi Malaysia

MUHAMMAD ADAM IZWANDI

SELAMAT BERJUANG KEPADA SEMUA ATLET MALAYSIA YANG BERAKSI DI OLIMPIK TOKYO 2020!HARAPAN KAMI SEMUA ADALAH UNTUK MELIHAT KILAUAN EMAS PERTAMA!MANA YANG KECUNDANG JANGAN RISAU.RATU GIMNAS NEGARA KITA,FARAH ANN BIN ABDUL HADI DAN ATLET BADMINTON BEREGU CAMPURAN KITA CHANG PENG SOONGOH LIU YING CUBA LAGI DI OLIMPIK PARIS 2024!!

Kongsi di
Media Sosial

Logo-logo
Logo-logo
Shopping Basket